Schatjes 2 op mannenjacht

De Pins, Arthur

€ 7,95
Inclusief btw
Schatjes 2, Hardcover
Aantal
Levertijd: onbekend
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Ze zien er goed uit, ze zijn lief, ze zijn verleidelijk; gewoon om op te vreten. Arthur komt ze overal tegen, die schatjes. Communicatie tussen mannen en vrouwen verloopt niet altijd even makkelijk, zeker niet op erotisch vlak. Maar dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars, is niet om depressief van te worden. Je kunt gek worden van de vraag of “nee” altijd “nee” is of soms toch ook “ja” of “misschien”... Voor tekenaar Arthur de Pins is het juist een onuitputtelijke bron van inspiratie. Hij verwerkt de eeuwige wederzijdse misverstanden tussen de seksen tot een van de beste, grappigste gagstrips van dit moment.

ARTHUR DE PINS is een van de meestgevraagde illustratoren in Frankrijk en Spanje. Hij tekent, altijd even goed, voor tijdschriften en de reclame. Voor Max-Magazine maakte hij veelal portretten van beroemdheden. Zijn sterke grafische stijl laat alle ruimte voor verbeelding. Zijn tekeningen zijn soepel, wild, sexy en fantastisch getekend en gekleurd. Hij maakt ook animatiefilms waaronder de korte film Bed van rozen. Hij begon zijn striploopbaan bij het roemruchte Franse tijdschrift Fluïde Glacial waaraan hij nog steeds maandelijks een bijdrage levert.
PX9789058852731

Productspecificaties

Auteur of illustrator
(7)
De Pins, Arthur  
Reeks
(12)
Schatjes 2  
Genre
(10)
Strips Algemeen  
Uitgever
(9)
SILVESTER
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Releasejaar
(13)
2009  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
289, 224, 8
Nieuw product