Overlevende, De

Gillon, Paul

€ 39,95
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 8 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 39 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 39 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,95.

De enige overlevende in een post-apocalyptische, ontmenselijkte, maar nog steeds erotische wereld is Aude...

In de nabije toekomst overleeft een vrouw een atoomexplosie omdat ze vastzit in een ondergrondse grot. Terug in een verlaten Parijs ontdekt ze dat alle mensen tot stof zijn vergaan. Aude is de enige overlevende en na de eerste verwarring maakt ze alle fasen door: woede, angst, zorgen, ontmoediging, maar ook euforie en absolute vrijheid. Ze kan onbeperkt genieten van deze prachtige stad, slapen in Hôtel Crillon, baden in de Seine... Maar er is niemand om deze geneugten mee te delen. De jonge en mooie Aude heeft nog steeds verlangens. En al snel wordt Ulysse, de robotbutler van het hotel haar beste vriend. Hij is geprogrammeerd om alle verlangens van de gasten in zijn hotel te bevredigen... Maar robots kunnen niet alle  stemmingen van de mens begrijpen...
Deze sciencefictionklassieker uit de jaren 80 is sterk geïnspireerd door de seksuele bevrijding en de tekening van Paul Gillon hebben de tand des tijds uitstekend doorstaan. Een naslagwerk om te herontdekken.

PX9789464600810

Productspecificaties

Auteur of illustrator
(7)
Gillon, Paul  
Genre
(10)
Strips Algemeen  
Uitgever
(9)
Dark Dragon Books
Uitgavejaar
(74)
2022  
Gewicht
(1)
1000
Volume
(2)
287mm, 217mm, 15mm
Pagina's
(8)
192
Nieuw product