LEVERING EN GRATIS VERZENDING*

Geldig vanaf aankoopbedrag van minimum 30€ exclusief verzendkosten.
U moet ingelogd zijn om van de gratis verzending gebruik te kunnen maken.

*Gratis verzending geldt niet voor levering naar landen buiten België en Nederland* 

Bij elk artikel wordt een indicatieve levertermijn weergegeven. Elke levertermijn is indicatief voor leveringen in België. 

Voor Nederland neemt u best 1 dag extra levertijd in acht.  
Voor bestellingen vanuit andere landen  moet u rekening houden met een iets langere levertijd.

Het is mogelijk dat de termijn wordt aangepast als een artikel uitverkocht blijkt te zijn. Deze termijn is een richtlijn waar wij ons zo strikt mogelijk proberen aan te houden. Het kan echter zijn dat een andere klant net het laatste stuk heeft besteld waardoor de levertijd iets kan oplopen. 
Gelieve er rekening mee te houden dat de status op de website een momentopname is. Het kan gebeuren dat na bestelling een leverancier zonder voorraad valt of het artikel 'uitverkocht' verklaard wordt. De productstatus wordt dan zo snel mogelijk aangepast. Indien het artikel niet kan geleverd worden, ontvangt u van ons een mail met verdere instructies.

Wij streven er naar om alle beschikbare boeken in België en Nederland aan te bieden.

PROXISPUNTEN 

Bij elke aankoop kan u Proxis punten verdienen.

Voor elke euro die u betaalt, ontvangt u 1 Proxispunt. U ontvangt de punten zodra het laatste artikel uit uw bestelling is geleverd. 

Hoe werkt het?

Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u automatisch Proxispunten die u kan omzetten in een waardebon voor een volgende aankoop*. 

Verzamel en gebruik Proxispunten wanneer u wil en ontvang 5% extra  korting bij uw volgende aankoop.

Om uw Proxispunten om te zetten ga naar "Mijn Proxispunten" in uw account en converteer uw punten in een waardebon.

U krijgt een overzicht te zien van de aangemaakte waardebonnen en hun respectievelijke code.

Deze code kan u ingeven als u een volgende keer een artikel in uw winkelmandje plaatst. Zo geniet u direct van uw korting. 

*Proxispunten kunnen pas omgezet worden in een waardebon als het pakketje van uw bestelling is verstuurd en zijn twee jaar geldig.BETALEN

Ingenico e-payments

Ingenico e-payments is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd  wordt door Ingenico n.v. De veiligheid van uw betalingen is voor Ingenico een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich doorlopend op de  hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om u een veilige en  betrouwbare dienst te leveren.


Veiligheidscharter van Ingenico e-payments

Ingenico e-payments verbindt zich tot het nemen van de volgende veiligheidsmaatregelen: Onze servers  zijn beveiligd met firewalls, de toegang tot onze databanken wordt streng  gecontroleerd en gevoelige gegevens worden gecodeerd.

Alle gevoelige informatie die Ingenico e-payments op het Internet inzamelt,  wordt gecodeerd volgens de SSL 128 bits standaard, een versleuteling van  bankkwaliteit. U kunt alleen in beveiligde modus toegang krijgen tot de  betaalpagina's van Ogone e-Commerce. Het nummer van uw kredietkaart wordt  uitsluitend doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert.

De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze  instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en  beveiligingsprotocollen. Alleen de financiële instellingen van de handelaren die  verantwoordelijk zijn voor de financiële uitvoering van de transacties kunnen de  kaartnummers aan de handelaren doorgeven.

Veilig betalen met:

Visa secured

Online betalen met Visa en MasterCard 'secured' met gebruik van het kaartnummer, de geheime code van hun kredietkaart én de kaartlezer, zorgt ervoor dat u kan worden geïdentificeerd als de rechtmatige kaarthouder en dat niemand misbruik kan maken van uw kaartgegevens.

PayPal

Betaal via uw PayPal rekening. Wanneer u PayPal gebruikt voor een online betaling, verstrekt u alleen uw e-mail adres van PayPal. Wij ontvangen een betaling van PayPal zonder dat we uw financiële informatie te zien krijgen.

Kredietkaart

U kan betalen via een kredietkaart Visa, Mastercard of American Express. Op uw afrekening vindt u uw aankoop terug onder 'Medio Financial Services'. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving waardoor niemand kan zien welke gegevens u invult, ook wij niet. We werken hiervoor samen met Ingenico, marktleider in veilig online betalingsverkeer en erkend door Visa & Mastercard. Om met een kredietkaart 100% veilig te kunnen betalen heeft u uw kaart en een digipass nodig (die laatste moet u via uw bank aanvragen om elektronisch te kunnen bankieren.               

Maestro

Bancontact

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen betalen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kan u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie of een demo, kan u terecht op de site van iDEAL. 

RETOURS

U kan materialen binnen de 14 dagen na leverbondatum retour zenden naar Proxis.com Leuvensesteenweg 286 3190 Boortmeerbeek. De kosten van terugzending zijn ten laste van de klant.

TERUGBETALING

Deze wordt uitgevoerd binnen de 30 dagen na ontvangst van de correcte gegevens.

Gelieve de gegevens volledig door te geven. Bij terugbetalingen buiten België (naar Nederland, Frankrijk, ...) is het noodzakelijk het IBAN-nummer en de BIC-code door te geven, aangezien wij, omwille van privacy redenen niet over uw rekeninggegevens beschikken.

Gelieve contact op te nemen met onze klantendienst om de terugbetaling te ontvangen.


Wat is BIC?

BIC (Bank Identifier Code) is een internationale identificatiecode (ook wel eens swift-code genoemd), die toelaat elke individuele bank te herkennen. De BIC-code bestaat uit 8 tekens. Deze vindt U vaak terug op de site van uw bank of verkrijgt U op eenvoudige aanvraag bij uw bankkantoor.

Hoe ziet een IBAN-nummer eruit?

Een 'International Bank Account Number ' IBAN-rekeningnummer is als volgt samengesteld:

een landcode van twee letters (NL voor Nederland) + een controlenummer van twee cijfers, gevolgd door een spatie de 12 cijfers van uw huidig nationaal rekeningnummer, maar per 4 cijfers gegroepeerd en gescheiden door spaties.

Meestal voorziet uw bank op haar een site een module waar u deze automatisch kan berekenen. U vult uw rekeningnummer in en de calculator berekent het IBAN-nummer. Of u kan uw IBAN-nummer aanvragen via uw plaatselijk bankkantoor.


Let op: 
E-books en digitale downloads kunnen door hun karakter niet terugbetaald worden.HERROEPINGSRECHT 

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het afsluiten van de dienstenovereenkomst.

Wat betreft artikelen voorzien van een veiligheidsverpakking (CD,LP, DVD,Blu-Ray, …), zal een retour door Proxis.com slechts worden aanvaard wanneer deze verpakking ongeopend is.

E-books en eventuele andere digitale downloads vallen gezien hun aard buiten het herroepingsrecht. Met het aanvaarden van de voorwaarden stemt de consument in dat digitale bestanden die door de consument worden gekocht, geleverd worden, voordat de wettelijke bedenktijd is verstreken. Ook erkent hij/zij dat voor deze diensten geen wettelijke bedenktijd is.

Klik hier om het standaardformulier te downloaden.