LEVERING EN GRATIS VERZENDING*

Geldig vanaf aankoopbedrag van minimum € 30,- exclusief verzendkosten.

Je moet ingelogd zijn om van de gratis verzending gebruik te kunnen maken.

* Gratis verzending geldt niet voor levering naar landen buiten België en Nederland* 

Bij elk artikel wordt een indicatieve levertermijn weergegeven. Elke levertermijn is indicatief voor leveringen in België. 

Voor Nederland neem je het best 1 dag extra levertijd in acht.

Voor bestellingen vanuit andere landen moet je rekening houden met een iets langere levertijd.

Het is mogelijk dat de termijn wordt aangepast als een artikel uitverkocht blijkt te zijn. Deze termijn is een richtlijn waar wij ons zo strikt mogelijk proberen aan te houden. Het kan echter zijn dat een andere klant net het laatste stuk heeft besteld waardoor de levertijd iets kan oplopen. 

Gelieve er rekening mee te houden dat de status op de website een momentopname is. Het kan gebeuren dat na bestelling een leverancier zonder voorraad valt of het artikel 'uitverkocht' verklaard wordt. De productstatus wordt dan zo snel mogelijk aangepast. Indien het artikel niet kan geleverd worden, ontvang je van ons een mail met verdere instructies.

Wij streven er naar om alle beschikbare boeken in België en Nederland aan te bieden.

PROXISPUNTEN

Bij elke aankoop kan je Proxis punten verdienen.

Voor elke euro die je betaalt, ontvang je 1 Proxispunt. Je ontvangt de punten zodra het laatste artikel uit je bestelling is geleverd. 

Hoe werkt het?

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je automatisch Proxispunten die je kan omzetten in een waardebon voor een volgende aankoop*.

Verzamel en gebruik Proxispunten wanneer je wil en ontvang 5% extra  korting bij de volgende aankoop.

Om de Proxispunten om te zetten ga naar "Mijn Proxispunten" in je account en converteer je punten in een waardebon.

Je krijgt een overzicht te zien van de aangemaakte waardebonnen en hun respectievelijke code.

Deze code kun je ingeven als je een volgende keer een artikel in je winkelmandje plaatst. Zo geniet je direct van de korting. 

Proxispunten kunnen pas omgezet worden in een waardebon als het pakketje van uw bestelling is verstuurd en zijn één jaar geldig.

BETALEN

Ingenico e-payments

Ingenico e-payments is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd wordt door Ingenico n.v. De veiligheid van je betalingen is voor Ingenico een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich doorlopend op de  hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om je een veilige en betrouwbare dienst te leveren.

Veiligheidscharter van Ingenico e-payments

Ingenico e-payments verbindt zich tot het nemen van de volgende veiligheidsmaatregelen: Onze servers zijn beveiligd met firewalls, de toegang tot onze databanken wordt streng gecontroleerd en gevoelige gegevens worden gecodeerd.

Alle gevoelige informatie die Ingenico e-payments op het Internet inzamelt,  wordt gecodeerd volgens de SSL 128 bits standaard, een versleuteling van bankkwaliteit. Je kunt alleen in beveiligde modus toegang krijgen tot de betaalpagina's van Ogone e-Commerce. Het nummer van jouw kredietkaart wordt uitsluitend doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert.

De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en  beveiligingsprotocollen. Alleen de financiële instellingen van de handelaren die verantwoordelijk zijn voor de financiële uitvoering van de transacties kunnen de kaartnummers aan de handelaren doorgeven.

Veilig betalen met:

Visa secured

Online betalen met Visa en MasterCard 'secured' met gebruik van het kaartnummer, de geheime code van hun kredietkaart én de kaartlezer, zorgt ervoor dat je kan worden geïdentificeerd als de rechtmatige kaarthouder en dat niemand misbruik kan maken van je kaartgegevens.

PayPal

Betaal via je PayPal rekening. Wanneer je PayPal gebruikt voor een online betaling, verstrek je alleen jouw e-mail adres van PayPal. Wij ontvangen een betaling van PayPal zonder dat we jouw financiële informatie te zien krijgen.

Kredietkaart

Je kunt betalen via een kredietkaart Visa, Mastercard of American Express. Op jouw afrekening vind je jouw aankoop terug onder 'Medio Financial Services'. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving waardoor niemand kan zien welke gegevens je invult, ook wij niet. We werken hiervoor samen met Ingenico, marktleider in veilig online betalingsverkeer en erkend door Visa & Mastercard. Om met een kredietkaart 100% veilig te kunnen betalen heb je jouw kaart en een digipass nodig (die laatste kun je via jouw bank aanvragen om elektronisch te kunnen bankieren.

Maestro Bancontact iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk jouw online aankopen betalen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie of een demo, kun je terecht op de site van iDEAL. 

RETOURS

Je kunt materialen binnen de 14 dagen na leverbondatum retour zenden naar Proxis.com Leuvensesteenweg 286 3190 Boortmeerbeek. De kosten van terugzending zijn ten laste van de klant.

TERUGBETALING

Deze wordt uitgevoerd binnen de 14 dagen na ontvangst van de correcte gegevens.

Gelieve de gegevens volledig door te geven. Bij terugbetalingen buiten België (naar Nederland, Frankrijk, ...) is het noodzakelijk het IBAN-nummer en de BIC-code door te geven, aangezien wij, omwille van privacy redenen niet over uw rekeninggegevens beschikken.

Gelieve contact op te nemen met onze klantendienst om de terugbetaling te ontvangen.

Wat is BIC?

BIC (Bank Identifier Code) is een internationale identificatiecode (ook wel eens swift-code genoemd), die toelaat elke individuele bank te herkennen. De BIC-code bestaat uit 8 tekens. Deze vind je vaak terug op de site van jouw bank of verkrijg je op eenvoudige aanvraag bij jouw bankkantoor.

Hoe ziet een IBAN-nummer eruit?

Een 'International Bank Account Number ' IBAN-rekeningnummer is als volgt samengesteld:

een landcode van twee letters (NL voor Nederland) + een controlenummer van twee cijfers, gevolgd door een spatie de 12 cijfers van jouw huidig nationaal rekeningnummer, maar per 4 cijfers gegroepeerd en gescheiden door spaties.

Meestal voorziet jouw bank op haar site een module waar je deze automatisch kan berekenen. Je vult jouw rekeningnummer in en de calculator berekent het IBAN-nummer. Of je kunt je IBAN-nummer aanvragen via jouw plaatselijk bankkantoor.

Let op: E-books en digitale downloads kunnen door hun karakter niet terugbetaald worden.

HERROEPINGSRECHT

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het afsluiten van de dienstenovereenkomst. Vervolgens heeft de consument een termijn van 14 dagen om de goederen terug te sturen.

Wat betreft artikelen voorzien van een veiligheidsverpakking (CD,LP, DVD,Blu-Ray, …), zal een retour door Proxis.com slechts worden aanvaard wanneer deze verpakking ongeopend is.

E-books en eventuele andere digitale downloads vallen gezien hun aard buiten het herroepingsrecht. Met het aanvaarden van de voorwaarden stemt de consument in dat digitale bestanden die door de consument worden gekocht, geleverd worden, voordat de wettelijke bedenktijd is verstreken. Ook erkent hij/zij dat voor deze diensten geen wettelijke bedenktijd is.

Klik hier om jouw retour aan te vragen.

Wij informeren je op het bestaan van het Online Dispute Resolution-platform. Dit is het internetplatform opgericht door de Europese Commissie met als doel geschillen voortvloeiend uit e-commerce buiten de rechtbank op te lossen. Je beschikt over de mogelijkheid om via dit platform gebruik te maken voor de beslechting van je geschillen.

Website: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NL

GARANTIE

De consument heeft steeds het recht op de wettelijke waarborg van ten minste twee jaar.