Carcassonne - Graaf, Koning en Consorten

€ 15,99
Inclusief btw
SPEL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Deze uitbreiding bevat 4 mini-uitbreidingen, waaronder een aantal die eerder als promotieproducten zijn uitgegeven: De Graaf van Carcassonne, De Rivier II en Koning & Roofridder. De vierde mini-uitbreiding heet Cultusplaatsen & Ketters.
De uitbreidingen geven elk een nieuwe dimensie aan het basisspel:
In De Graaf van Carcassonne kunnen spelers horigen in een bepaald stadsdeel reserve zetten en bij een telling op het laatste moment inzetten.
In Carcassonne: Rivier II bouwen de spelers aan het begin van het spel een rivier, die zich onderweg vertakt. Dit biedt extra uitdaging bij het leggen van landtegels.
In Carcassonne: Koning & Roofridder krijgen de spelers een beloning voor het bouwen van de grootste stad of de langste weg. Hoe meer steden en wegen er worden afgebouwd, des te meer punten dit kan opleveren.
In Carcassonne: Cultusplaatsen & Ketters dagen ketters op cultusplaatsen die naast kloosters worden gebouwd, de monnik ernaast uit. Wie als eerste zijn cultusplaats of klooster afbouwt, krijgt de punten, de ander niets.
Met deze uitbreiding wordt het toch al spannende spelverloop nog gevarieerder.
Inhoud:
22 landtegels
2 stadstableaus
1 houten speelstuk Graaf
2 tegels voor Koning & Roofridder
2 fiches voor Koning & Roofridder

**Productiejaar: 2017
|extSCDVD1|

PX8719214422295
Nieuw product