De Kwakzalvers van Kakelenburg

€ 41,59
Inclusief btw
SPEL
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 41 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 41 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,05.

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep.

Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert.

In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire push your luck-mechanisme.

Inhoud:
4 ketels
1 scorespoor met rondenspoor
12 ingrediëntenboeken
24 waarzeggerijkaarten
4 flessen
4 buidels
20 robijnen
1 bonusdobbelsteen
219 ingrediëntenfiches
4 fiches 0/50 zegels
1 rondeteller
8 druppels
4 scorestenen
4 rattenstenen
1 ingrediëntenalmanak
de spelregels
**Productiejaar: 2018
|extSCDVD1|

PX8719214425821
Nieuw product