Woblet - Nederlands

€ 29,99
Inclusief btw
SPEL
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Gebruik je tweezijdige letterblokjes zo creatief mogelijk en vorm je woorden sneller dan je tegenstanders. Spannend of ontspannend. Competitief of relaxed. Creatief en vooral leuk!
Met de verschillende Woblet spelletjes is er voor elk wat wils. Je speelt allemaal tegelijk en hoeft dus niet telkens te wachten tot je aan de beurt bent. Vorm als eerste het langste woord, leg zo snel mogelijk een kruiswoord of vind het woord dat je kreeg van je tegenspeler. Het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijke spelvariaties. De spelregels zijn binnen de minuut uitgelegd en je speelt Woblet op elk gewenst niveau. Van korte woordjes met jonge kinderen tot extreem moeilijke opdrachten voor de echte woordkunstenaars. Je kunt blijven variëren in spelletjes van 10 minuten. Elke speldoos bevat genoeg spelmateriaal voor een 6-tal spelers, maar met meer spelers kun je de blokjes van 2 dozen samenvoegen. Ook als je alleen wil spelen zit Woblet vol uitdagingen. Met de inhoud van deze doos kun je Woblet meteen ook in elke andere taal spelen.
PX5430000772112
Nieuw product