Dit is goed onderwijs

Greg Ashman

€ 19,99
Inclusief btw
Een evidence-informed gids voor leraren, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Het onderwijs in Nederland kan en moet beter, zo staat onder meer in het rapport 'Staat van het Onderwijs' uit 2021. Om in de klas goede dingen te doen, kun je als docent hulp gebruiken om goede keuzes te maken. Daarvoor is het van belang dat je op de hoogte bent van recent wetenschappelijk onderzoek. In dit boek geeft Greg Ashman een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de cognitieve psychologie die van belang zijn om grip te krijgen op onderwijsverbetering. Hierbij komen onder andere klassenmanagement, motivatie, toetsing, taalonderwijs en expliciete instructie aan bod. Je krijgt inzicht in waarom bepaalde interventies wel of niet werken. Ashman beschrijft deze ontwikkelingen kritisch en geeft aan wat dit voor de dagelijkse praktijk in de klas kan betekenen.

'Dit is goed onderwijs' helpt leraren om op verantwoorde wijze evidence-informed keuzes te maken om het onderwijs in de klas te verbeteren. Dit boek hoort thuis in de boekenkast van elke leraar.

Dit is een uitgave in samenwerking met Academica University of Applied Sciences.
PX9789048554652

Productspecificaties

Auteur
(7)
Greg Ashman  
Genre
(10)
Onderwijs & opvoeding  
Fonds
(28)
Amsterdam University Press  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met Adobe DRM  
Uitgavedatum
(32)
27/08/2021
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
200
Nieuw product