De zonen van Bruce Lee

Alex Boogers

€ 9,99
Inclusief btw
Boogers, Alex, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

In De zonen van Bruce Lee reist Alex Boogers met zijn zeventienjarige zoon langs de Westkust van de Verenigde Staten, op zoek naar sporen van Bruce Lee. Het tweetal treft er ontroerende kruimels aan van de straatvechter die een wereldberoemd vechtkunstenaar werd; de vechtkunstenaar die een entertainer werd; de acteur die een compleet nieuw actiegenre schiep, de kungfu-God die wereldwijd miljoenen fans en bewonderaars kreeg, omdat ze wilden leren vechten en leven zoals hij.

Alex Boogers: 'Zonder dat ik het zelf wist heb ik Bruce Lee in mijn jeugd geadopteerd als geestelijk vader, als iemand die mij de weg zou wijzen. Ik wist dat hij er altijd zou zijn, ook als er een stevige mist neerdaalde en ik soms niet meer wist waar ik naartoe moest. Hij zou er zijn. Hij wel.'
Als opgroeiende puber in een onveilige omgeving klampte Boogers zich vast aan de inzichten van Lee. Inzichten die hij nu op zijn beurt doorgeeft, in een indrukwekkend lange brief aan zijn zoon.

PX9789048846320

Productspecificaties

Auteur
(7)
Alex Boogers  
Genre
(10)
Sport  
Thema
(64)
Vechtsport en zelfverdediging  
Trefwoorden
(73)
boksen,   brandon lee,   briefroman,   bruce lee,   chinatown,   familie,   hong kong,   kung fu,   kungfu,   san fransisco,   vader|||trefwoorde  
Fonds
(28)
Inside  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
30/01/2020
Pagina's
(8)
262
Type
(59)
VNF
Nieuw product