Tom Dumoulin

Patrick Bernhart

€ 15,99
Inclusief btw
Wielerlegende in wording, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Het raadsel Tom Dumoulin verklaard

Benaderbaar en ook altijd op afstand. Charismatisch en toch ook vol raadsels. Charmant en ook soms bijtend en ruziënd. Een ijzersterk lichaam en toch ook kwetsbaar. Tom Dumoulin is een van de grootste sporthelden van deze tijd, door allen geliefd, maar ook een groot raadsel.

Heeft Tom Dumoulin het in zich om Nederlands beste wielrenner aller tijden te worden? Kan hij een plaats verwerven tussen de allergrootsten als Eddy Merckx, Bernard Hinault en Miguel Indurain? Patrick Bernhart, veelgeprezen sportboekenauteur, heeft zich verdiept in het fenomeen Tom Dumoulin. Hij zoekt tot op de bodem uit waar het talent van Tom vandaan komt, hij pluist alle elementen uit die Dumoulin maken tot de superster die hij nu is. Zit het in zijn lijf, in zijn kop, zijn team of ligt het aan de omstandigheden? En is dit alles voldoende om meerdere grote wielerrondes op zijn naam te zetten? Bernhart laat zien waar het talent, de eerzucht en de wilskracht vandaan komen. En uiteraard beantwoordt hij de vraag: gaat Tom uiteindelijk de Tour winnen?

PX9789000362837

Productspecificaties

Auteur
(7)
Patrick Bernhart  
Genre
(10)
Sport  
Thema
(64)
Biografie: sport,   Wielrennen  
Trefwoorden
(73)
biografie,   giro,   nederland,   sport,   tour de france,   wielrennen  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
25/04/2019
Pagina's
(8)
208
Type
(59)
VNF
Nieuw product