Claim je cyclus

Alexandra Pope

€ 12,99
Inclusief btw
Menstruatiecyclus als krachtbron, Pope, Alexandra, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Claim je cyclus van Alexandra Pope en Sjanie Wurlitzer is een baanbrekend boek over je menstruatie, hormonen en je maandelijkse cyclus. Het idee dat je altijd maar op een constant niveau moet presteren doet vrouwen geen recht. We hébben nu eenmaal die maandelijkse cyclus en we zíjn iedere maand ongesteld! Er is een andere weg: leven in het ritme van je cyclus. De auteurs laten je nadenken over de vraag waarom je je hormonen en menstruatie niet zou eren in plaats van ze te negeren. Want als je eenmaal die keuze maakt zul je ontdekken dat er een grote kracht in je huist. Dat betekent dat je onderscheid leert maken tussen de periode van sterke wil en controle en de tijd van kwetsbaarheid in intimiteit. Je leert je innerlijke seizoenen kennen en je ontdekt hoeveel energie er vrijkomt als je de juiste periode van de maand inplant voor organiseren, plannen, feesten en terugblikken. Deze manier van leven is niet nieuw, maar in onze 24-uurs economie waarin constant op een hoog moeten presteren de norm is, wel ondergesneeuwd. Het is tijd om je cyclus te claimen!

PX9789020216417

Productspecificaties

Auteur
(7)
Alexandra Pope  
Medeauteurs
(23)
Sjanie Hugo Wurlitzer  
Genre
(10)
Esoterie  
Thema
(64)
Chakras, auras en spirituele energie,   Geest, lichaam, ziel: gedachtegoed en praktijk,   Gezondheid: vrouwen,   Spiritualiteit en religieuze ervaring  
Thema doelgroep
(70)
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
31/03/2020
Type
(59)
VNF
Nieuw product