Sranantongo

Ietswaart, Michaël

€ 12,99
Inclusief btw
Surinaams voor reizigers en thuisblijvers, Michaël Ietswaart, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Hoor je ook steeds meer Surinaams om je heen? Zorg dat je er meer over te weten komt! Babbel op een borrel een beetje Sranan en die Suri's blijken nog vriendelijker te zijn dan je al dacht. Zing mee op een Surinaams verjaardagsfeestje, maar leer eerst even de tekst uit dit boek.
Met deze allround vrolijke taalgids, compleet met een miniwoordenboek Surinaams-Nederlands / Nederlands-Surinaams, kun je je hier en ginder uitstekend redden. Met genoeg aandacht voor uitspraak en grammatica, om er zeker van te zijn dat je het Sranan goed aanleert. Ook zijn in het boek odo's, idiomen en een aantal Sranan-oefeningen opgenomen. In deze geheel herziene en flink uitgebreide editie is nog meer ruimte voor verdieping. Het Sranantongo wordt in historisch perspectief geplaatst, het ontstaan van de taal wordt belicht. Daarnaast is er aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de Surinaamse taal, politiek en cultuur.
PX9789462496873

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ietswaart, Michaël  
Medeauteurs
(23)
Vinije Haabo  
Genre
(10)
Reizen  
Fonds
(28)
WalburgPers Algemeen  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met Adobe DRM  
Uitgavedatum
(32)
10/12/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
272
Nieuw product