Te hooi en te gras

Gerrit Jan Zwier

€ 9,99
Inclusief btw
Over het Engelse platteland en het Engelse kinderboek, Zwier, Gerrit Jan, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Gerrit Jan Zwiers Te hooi en te gras is een reisverhaal, waarin verhalen over het Engelse landschap verweven worden met beschouwingen over het Engelse kinderboek. Als bezoeker van Engeland kom je onvermijdelijk in aanraking met keurig onderhouden tuintjes, het schuimloze bier in de pub en tegenwoordig ook de brexit. Toch speelt de ellende rond de uittreding slechts een ondergeschikte rol in Te hooi en te gras. Het Engelse landschap vormt het hart van dit reisboek. Dat is keer op keer tot leven gewekt in talloze romans en prachtige kinderboeken. Zwier is geïnteresseerd in de emotionele band die bewoners van good old England met de natuur en hun omgeving hebben. Wandelend door streken als het Lake District en Cornwall staat hij uitgebreid stil bij het fascinerende werk van auteurs als Tolkien, Beatrix Potter en Daphne du Maurier. Zo lopen en bladeren we door het Engelse land.
PX9789045039060

Productspecificaties

Auteur
(7)
Gerrit Jan Zwier  
Genre
(10)
Reizen  
Thema
(64)
Het platteland, landleven: algemeen,   Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen,   Reisverslagen,   Reizen en vakantie  
Thema locatie
(67)
Engeland  
Fonds
(28)
Atlas Contact  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
26/02/2020
Type
(59)
VNF
Nieuw product