()

Roots

€ 9,99
Inclusief btw
17 routes langs zee, beekjes, vennen en rivieren + de lekkerste natuurbaden, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Water is altijd in beweging en dat maakt wandelen langs water zo aantrekkelijk. Er gebeurt altijd iets: een ijsvogel die plotseling een visje grijpt, een herfstblaadje dat traag op de stroom van een beek reist of een libel die over een bosven scheert. Water brengt de natuur tot
leven. En waar kun je die natuur beter ervaren dan vanaf de wandelpaden langs beekjes, vennen, rivieren en de zee.
In De mooiste wandelingen langs water vind je 17 natuurroutes die langs het blauwe goud van Nederland gaan. Trek bijvoorbeeld je laarzen aan voor een ruige tocht bij Kwade Hoek of struin langs Veluwse bosbeekjes en de IJssel in één wandeling.

Deze gids biedt meer dan wandelroutes. Het is namelijk ook een veldgids. Al lopend leer je bijna 20 watervogels herkennen, duik je in de wereld van de waterplanten en krijg je oog voor het kleine: de waterinsecten. En heb je na al dat wandelen zin in meer water? Neem dan een verfrissende duik in een buitenwater. Deze gids toont je de fijnste van Nederland.

PX9789059561205

Productspecificaties

Auteur
(7)
Roots  
Medeauteurs
(23)
Mat-Zet B.V.  
Reeks
(12)
Roots wandelgids  
Genre
(10)
Fietsen & wandelen  
Fonds
(28)
Fontaine Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Epub V3 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
21/07/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Nieuw product