Ganzen trekken in troepen

Velde, Henk de

€ 7,99
Inclusief btw
Met een catamaran de wereld rond, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Ganzen trekken in troepen is het boeiende verslag van Henk de Veldes eerste catamaranavontuur dat zeven jaar heeft geduurd en in 1985 eindigde in de haven van Falmouth. Samen met zijn toenmalige vrouw deed hij meer dan honderd eilanden aan en op een daarvan - Paaseiland - werd zijn zoon Stefan geboren. De route van de Orowa staat op duidelijke kaarten aangegeven en het duurt niet lang of u proeft het zout op uw lippen wanneer Henk begint te vertellen. Hij slaagt erin zijn grenzeloze liefde voor de zee en zijn verlangen naar volledige persoonlijke vrijheid onder woorden te brengen. Geen wonder dat het niet bij deze reis is gebleven. Zijn voorlopig(?) laatste poging - met een catamaran solo de wereld rond in honderd dagen - strandde in het zicht van de haven...
PX9789038927787

Productspecificaties

Auteur
(7)
Velde, Henk de  
Genre
(10)
Reizen  
Fonds
(28)
Elmar B.V., Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
EPUB2  
Uitgavedatum
(32)
06/06/2020
Nieuw product