Parlementaire Geschiedenis van de WHOA

€ 70,99
Inclusief btw
Parlementaire geschiedenis van de wijziging van de Faillissementswet in verband met de invoering van de mogelijkheid tot homologatie van een onderhands akkoord (Kamerstukken 35 249), Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 70 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 70 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 3,50.

De WHOA is na indiening van het wetsvoorstel ten gevolge van amendementen ingrijpend gewijzigd. De WHOA is daarnaast technisch en laat zich daardoor moeilijk lezen. Deze uitgave zet de parlementaire geschiedenis van de individuele wetsartikelen en hun leden onder elkaar, bij de afzonderlijke artikelen en handige margekopjes. Vooral in de eerste fase na invoering van deze nieuwe wetgeving zal niet voor iedereen direct duidelijk zijn wat met sommige bepalingen is beoogd. De duiding die daar in het parlement door de Minister en de relevante leden van de Tweede Kamer aan is gegeven, is dan van groot belang. De margekopjes maken dat de wetgeving beter hanteerbaar wordt en dat de kernbepalingen daarin gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Deze uitgave is bij uitstek geschikt voor alle insolventie- en herstructureringsspecialisten.
PX9789089743350

Productspecificaties

Genre
(10)
Ondernemingsrecht  
Fonds
(28)
Boom juridisch  
Uitvoering
(3)
Adobe PDF met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
15/12/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
100
Nieuw product