Arbeidsomstandighedenrecht / 2: Arbeidstijden gebundeld

Hendrickx, F.

€ 45,99
Inclusief btw
over misverstanden, onbegrip en de uitleg van de arbeidstijdenrichtlijn 2003 en andere internationale verplichtingen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 45 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 45 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 2,25.

Arbeids- en rusttijden zijn een belangrijke factor bij de organisatie van de arbeid. De Arbeidstijdenwet gebruikt nota bene ook de terminologie `de werkgever organiseert de arbeid zodanig, dat (...). Bij de organisatie van de arbeid gaat het om de inzet van de factor arbeid. Dit brengt met zich dat er nauwkeurig moet worden nagegaan wie waar en wanneer en op welke plek wordt ingezet. Dit maakt dat de organisatie van arbeid een complex proces is. Dat betekent ook dat goede arbeidstijdenwetgeving altijd complex zal zijn. Simpelweg omdat de materie complex is. In dit tweede deel in de reeks Arbeidsomstandighedenrecht komen de onderstaande onderwerpen aan bod: aanwezigheidsdienst; vereenvoudiging naar aanleiding van wijzigingen in de Arbeidstijdenwet met ingang van 2007; internationale verplichtingen op het terrein van arbeids- en rusttijden; de rol van de Raad van State als adviesorgaan. Dit boek is een bundeling van een aantal artikelen waarvan de meeste eerder zijn verschenen in het Sociaal Maandblad Arbeid, het Nederlands Tijdschrift voor Sociaal Recht, het Praktijkblad Arbeidsvoorwaarden of Arbeid Integraal.
PX9789490962500

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hendrickx, F.  
Medeauteurs
(23)
D.J.J. Korver|||medeacteurs|S.F.H. Jellinghaus  
Reeks
(12)
Arbeidsomstandighedenrecht  
Genre
(10)
Arbeids- en sociale zekerheidsrecht  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met Adobe DRM  
Uitgavedatum
(32)
20/03/2014
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
243
Nieuw product