Kernwetgeving Arbeidsrecht

A.R. Houweling

€ 18,99
Inclusief btw
Titel 7.10 BW na inwerkingtreding van de Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden, inclusief WAADI, Wet flexibel werken en gedelegeerde regelgeving, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

De Wet werk en zekerheid (WWZ) en de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wijzigden het arbeidsrecht in respectievelijk 2015 en 2020. In 2022 wijzigden de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden (Wet TVA) en de Wet flexibel werken het arbeidsrecht opnieuw. Dit boek bevat de actuele wetteksten van titel 7.10 van het Burgerlijk Wetboek (BW), de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI) en de Wet flexibel werken. Voor het gebruiksgemak zijn door de Wet TVA aangepaste artikelen grijs gemarkeerd en daardoor aangepaste wetteksten vetgedrukt. Daarnaast zijn alle artikel(led)en van een margewoord voorzien. In deze uitgave is tevens relevante gedelegeerde regelgeving opgenomen. Dit boek is een must have voor eenieder die zich met arbeidsrecht bezighoudt. De royalty’s komen ten goede aan de Stichting Lawyers for Lawyers.
PX9789400111813

Productspecificaties

Auteur
(7)
A.R. Houweling  
Medeauteurs
(23)
M.J.M.T. Keulaerds  
Reeks
(12)
Tekstuitgaven  
Genre
(10)
Arbeids- en sociale zekerheidsrecht  
Uitvoering
(3)
Adobe PDF met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
23/08/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
210
Nieuw product