Nederlands - Thai

STIJNEN, JEF

€ 17,99
Inclusief btw
Woorden en ze, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Dit werk is bewust geen woordenboek genoemd Het is niet opgevat als een klassiek woordenboek met vermelding van de grammaticale eigenschap van elk woord. Deze lijst van woorden en zegswijzen is geschikt om iedereen die Thai studeert een instrument te geven om vertalingen te maken. De woordenschat is gehaald uit teksten die het dagelijkse leven behandelen in al zijn aspecten. Meer dan 19000 woorden zijn opgenomen. De woordenlijst is uniek weergegeven met Nederlands – Thai en fonetisch Thai. Het fonetisch Thai kan als Nederlands gelezen worden. De overzichtelijke structuur met het fonetische Thai naast Nederlands en Thai op één lijn is heel gebruiksvriendelijk en laat ook toe om Thai te studeren zonder het schrift te kunnen schrijven of lezen. De lijst vergemakkelijkt de studie van Thai rechtstreeks vanuit het Nederlands, zonder langs een andere taal te moeten gaan. Een onmisbare hulp voor iedereen die zijn woordenschat Thai wil verrijken Het boek bevat een bijlage betreffende lezen en schrijven van Thai ! Kies de gepaste reader voor de juiste weergave van Thai schrift,niet alle readers zijn geschikt.
PX9789463673822

Productspecificaties

Auteur
(7)
STIJNEN, JEF  
Genre
(10)
Naslagwerken  
Fonds
(28)
Yanga  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
27/03/2019
Pagina's
(8)
545
Nieuw product