Het geheim van duurzame relaties

Kloens, Gert Jan

€ 9,99
Inclusief btw
tips en tricks om er samen iets geweldigs van te maken, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Een duurzame liefdesrelatie met een vaste partner is de beste levensverzekering die je kunt afsluiten. Een overweldigende hoeveelheid onderzoek toont aan dat mensen met zo'n relatie lichamelijk en psychisch gezonder zijn en sociaal beter functioneren.

Dit boek gaat over het geheim van mensen met een duurzame relatie met een vaste levenspartner. Centraal staat de vraag: wat is het geheim van deze paren? Deze vraag is tegenwoordig uiterst relevant, juist omdat duurzame relaties onder druk staan. Het aantal scheidingen in de westerse wereld neemt toe en steeds meer volwassenen hebben moeite om een relatie met een vaste levenspartner in stand te houden. Relatieproblemen behoren inmiddels tot de meest voorkomende klachten van mensen die zich voor gezondheidszorg melden.

In dit boek gaan de auteurs dieper in op de eigenschappen van een goede relatie en geven zij handvatten voor het bereiken van zo'n bestendige relatie.
PX9789048528912

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kloens, Gert Jan  
Medeauteurs
(23)
Grethe van Duijn  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Daniel  
Genre
(10)
Relaties (boeken over echtscheiding)  
Fonds
(28)
AUP Algemeen  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met Adobe DRM  
Uitgavedatum
(32)
19/05/2015
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
182
Nieuw product