Voor Oekraïne

Volodymyr Zelensky

€ 9,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Voor Oekraïne is een selectie van de meest opmerkelijke toespraken die president Zelensky aan de vooravond van en sinds de inval van Rusland heeft gehouden. Vanaf 21 februari, vooruitlopend op de aanval, roept hij de Oekraïense bevolking plechtig op zich tot één natie te verenigen. Het boek bevat dramatische redevoeringen van de ochtend en de avond van de invasie, maar ook institutionele toespraken voor het Amerikaanse Congres, het Franse, Engelse, Nederlandse en Belgische parlement en talrijke toespraken tot de Oekraïense bevolking, uitgezonden op sociale netwerken.

Volodymyr Zelensky is een onvermoeibare verdediger van zijn land en, meer dan dat, van de humanistische waarden en de vrijheid die door deze oorlog in gevaar worden gebracht. Zelensky waarschuwt ons: als Oekraïne valt, valt Europa. Zijn indrukwekkende woorden zullen de tand des tijds doorstaan, zijn toespraken behoren tot de grootste redevoeringen ter verdediging van de democratie.
PX9789464560176

Productspecificaties

Auteur
(7)
Volodymyr Zelensky  
Genre
(10)
Mens & maatschappij  
Fonds
(28)
Uitgeverij Walburg Pers  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met Adobe DRM  
Uitgavedatum
(32)
05/08/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
224
Nieuw product