De wereld waarvan wij droomden

Marc Van de Looverbosch

€ 12,99
Inclusief btw
Zeven jaargenoten blikken terug en vooruit, Van de Looverbosch, Marc, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Zeven studenten gaan in het begin van de jaren zeventig Politieke en Sociale Wetenschappen studeren aan de Ufsia in Antwerpen. Hun vorming bij de jezuïeten zal hun verdere leven bepalen en elk van hen zal een belangrijke maatschappelijk rol gaan spelen. Bijna vijftig jaar later zoekt oud-Wetstraatjournalist Marc Van de Looverbosch zijn jaargenoten weer op. Hoe kijken ze terug? Wat is er geworden van de wereld waarvan zij droomden? En welke toekomst wensen zij voor de jongeren van vandaag?

Voor dit boek sprak Marc Van de Looverbosch met BEA CANTILLON, hoogleraar en armoedespecialist; BERNARD BULCKE, journalist en oud-woordvoerder Karel Van Gucht; GUY VAN HABBERNEY, politiek-economisch adviseur Amerikaanse ambassade; JOHAN VAN HECKE, oud-voorzitter CVP en oud-EU-parlementslid Open VLD; MIEKE VOGELS, oud-minister van Welzijn en oud-partijvoorzitter Groen; PATRICK JANSSENS, oud-partijvoorzitter SP.A en oud-burgemeester Antwerpen.

PX9789401478915

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marc Van de Looverbosch  
Genre
(10)
Mens & maatschappij  
Fonds
(28)
Lannoo  
Uitgavedatum
(32)
27/09/2021
Pagina's
(8)
224
Nieuw product