Eindelijk vrij

Asia Bibi

€ 11,99
Inclusief btw
Negen jaar gevangen om haar geloof, Bibi, Asia, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

‘Eindelijk vrij’ is het autobiografische verhaal van de Pakistaanse christin Asia Bibi, die negen jaar gevangen zat om haar geloof. De beschuldiging luidde: godslastering na een ruzie over de vraag of ze als christen het waterglas mocht delen met haar moslimcollega’s. Ze werd veroordeeld tot de doodstraf door ophanging. Het verhaal van Asia Bibi beheerste in 2018 en 2019 regelmatig de voorpagina’s van kranten wereldwijd. Presidenten, regeringen, christelijke organisaties en de paus bemoeiden zich met deze zaak. Maar het Hooggerechtshof sprak haar in oktober 2018 in hoger beroep vrij. Kort daarna vertrok ze naar Canada. In dit boek vertelt Asia haar verhaal. Het is het verhaal van lijden om het geloof en kracht en redding van God.

PX9789043533270

Productspecificaties

Auteur
(7)
Asia Bibi  
Genre
(10)
Mens en Maatschappij  
Thema
(64)
Religieuze onverdraagzaamheid, vervolging en conflict,   Waargebeurde verhalen over moed, uithouding en overleving,   Waargebeurde verhalen over overleving van misbruik en onrecht  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Non-Fictie  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
25/02/2020
Pagina's
(8)
141
Type
(59)
VNF
Nieuw product