From Russia With Blood

Heidi Blake

€ 12,99
Inclusief btw
De moordcampagne van het Kremlin en Poetins geheime oorlog tegen het Westen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Oligarch Boris Berezovski overleed onder verdachte omstandigheden; veiligheidsdienstmedewerker Aleksandr Litvinenko bezweek aan de gevolgen van een poloniumvergiftiging; Sergej Skripal, medewerker van een militaire inlichtingendienst, en zijn dochter Joelia werden blootgesteld aan zenuwgas.
Ook buiten Rusland worden critici, opponenten en 'verraders' uit de weg geruimd. Het grote aantal brutale moorden en de groeiende omvang van spionage en hacking in het Westen wijzen op de ambities van Rusland om wereldwijd zijn invloed te vergroten. Zelfs de machtigste landen kunnen het Kremlin en Vladimir Poetin niet stoppen.
Bekroond onderzoeksjournalist Heidi Blake reconstrueert de vele moordzaken en analyseert de consequenties van de strategie van Rusland en van de halfhartige reactie van het Westen.
Heidi Blake heeft haar verhaal gebaseerd op forensisch bewijs, informatie van geheime diensten, vele duizenden documenten en honderden interviews met sleutelfiguren.

PX9789046824863

Productspecificaties

Auteur
(7)
Heidi Blake  
Medeauteurs
(23)
Harper Collins Publishers UK  
Genre
(10)
Mens en Maatschappij  
Thema
(64)
Algemene en wereldgeschiedenis,   Georganiseerde misdaad,   Sociologie en antropologie,   True crime,   Waargebeurde criminaliteit: seriemoordenaars en moordenaars  
Thema periode
(66)
21ste eeuw, c 2000 tot c 2100  
Fonds
(28)
Nieuw Amsterdam  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/11/2019
Pagina's
(8)
314
Type
(59)
VNF
Nieuw product