Ace

Pauline Mulder

€ 18,99
Inclusief btw
Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Wil jij weten wat er allemaal in jou zit en hoe je jezelf volledig in je kracht zet? Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Ben je écht all-in? Dit boek is alleen geschikt voor doorzetters, voor mensen die tegen een stootje kunnen. Het is beslist geen feel good story. Nee, dit boek is totaal anders. Het gaat over de moeilijkste weg durven bewandelen. Je gaat het jezelf erg lastig maken. Je zult je afvragen waarom je dit in hemelsnaam doet. Het antwoord is simpel: omdat je alleen zo je ultieme droomdoelen kunt realiseren!

In ACE coacht ex-topsporter Pauline Mulder je naar het hoogste level. Onder haar bezielende leiding ontwikkel je een ijzersterke topsportmentaliteit. Zodat jij, net als topsporters, het hoogst haalbare kunt bereiken en de beste versie van jezelf kunt worden. Dit boek leert je om kansen te creëren én te pakken. Het laat zien hoe je tegenslagen gebruikt om sterker te worden, lef te tonen. Pauline geeft je de allerbeste tips en trucs en gebruikt haar persoonlijke verhalen uit de topsport- en zakenwereld om je te empoweren.

Met dit boek heb je alles in handen om jouw wedstrijd te winnen. Game on!

> Een uitdagend boek over hoe je jouw droomdoelen realiseert met een topsportmentaliteit.

> Geschreven door een ex-toptennisser en succesvol ondernemer.

> Inclusief persoonlijke verhalen uit de topsportwereld en zakelijke ervaringen met BN'ers.

PX9789462962057

Productspecificaties

Auteur
(7)
Pauline Mulder  
Genre
(10)
Mens & maatschappij  
Fonds
(28)
AnderZ  
Uitvoering
(3)
Epub V3 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
17/03/2023
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
176
Nieuw product