Doe de switch

€ 14,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

'Zo kan het niet verder.' Je hoort het op het werk, aan de schoolpoort, bij de bakker, op café. We rollen van de ene crisis in de andere. Soms lijkt het alsof dit systeem alleen nog dient om een kleine kaste miljardairs verder te verrijken. Een generatie politici staat erbij en kijkt ernaar. 'Zet uw thermostaat wat lager, isoleer uw huis.' Versta: trek uw plan.

Neen, het is geen natuurwet dat de vloer onder de werkende klasse wegzakt. Raoul Hedebouw liet zich omringen door een ploeg jonge talenten en samen boksten zij een toekomstplan in elkaar. Omdat het tijd is om te breken met de oude recepten. Tijd voor de switch. Een switch die de energiefacturen naar beneden haalt, het recht op een comfortabele en betaalbare woning garandeert en van files en afgeschafte treinen een nare herinnering maakt. Een switch voor het klimaat en voor onze portemonnee. Geïnspireerd op de beste voorbeelden uit andere Europese landen en de rest van de wereld.
PX9789462674240

Productspecificaties

Genre
(10)
Mens & maatschappij  
Fonds
(28)
Epo, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
02/12/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
180
Nieuw product