From Russia With Blood

Heidi Blake

€ 12,99
Inclusief btw
De moordcampagne van het Kremlin en Poetins geheime oorlog tegen het Westen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Ook in het Westen worden critici, opponenten en ‘verraders’ door Vladimir Poetin uit de weg geruimd. Het toenemende aantal brutale moorden, gekoppeld aan omvangrijke spionage en hacking, wijst op de ambities van Rusland om wereldwijd zijn invloed te vergroten en op de enorme rol die de staat daarbij speelt. Zelfs de machtigste landen kunnen Poetin, voormalig geheim agent en voormalig hoofd van de FSB, niet stoppen.
Bekroond onderzoeksjournalist Heidi Blake analyseert de geopolitieke consequenties van de strategie van Rusland en van het gevaar van de halfhartige reactie van het Westen.
Blake heeft haar verhaal gebaseerd op vele duizenden documenten, computerbestanden, forensisch bewijs, informatie van geheime diensten en honderden interviews met sleutelfiguren.

PX9789046824863

Productspecificaties

Auteur
(7)
Heidi Blake  
Medeauteurs
(23)
Harper Collins Publishers UK  
Genre
(10)
Mens en Maatschappij  
Thema
(64)
Algemene en wereldgeschiedenis,   Georganiseerde misdaad,   Sociologie en antropologie,   True crime,   Waargebeurde criminaliteit: seriemoordenaars en moordenaars  
Thema periode
(66)
21ste eeuw, c 2000 tot c 2100  
Fonds
(28)
Nieuw Amsterdam  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/11/2019
Pagina's
(8)
314
Type
(59)
VNF
Nieuw product