Het mooiste uit de put halen

Jesse Jacobs

€ 20,99
Inclusief btw
Groei-principes bij tegenslagen in je leven, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Het hoort bij het leven, zeggen ze: tegenslagen. Een ontslag, scheiding, ongeluk, ziekte, het verlies van een naaste. Allemaal impactvolle gebeurtenissen die je wereld (tijdelijk) op zijn kop zetten. Je kunt ze niet voorkomen, en zelden veranderen. Het enige waar je invloed op hebt, is de manier waarop je ermee omgaat. Het helpt als je niet alleen 'de put' ziet waarin je zit, maar vooral ook de bron die daarin te vinden is voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jesse Jacobs heeft - door de tegenslagen in haar eigen leven en de ervaringen in haar coachpraktijk - inzicht gekregen in de helpende en helende principes bij dit soort schokkende gebeurtenissen. In Het mooiste uit de put halen legt zij deze principes uit en reikt zij jou daarmee een uniek en inspirerend coach- en reflectieboek aan, dat je helpt om in moeilijke tijden weer rust, richting, perspectief en houvast te krijgen.

Het boek is voor iedereen die in het leven te maken krijgt met tegenslagen en voor professionals die hun cliënten willen helpen het mooiste uit de put te halen.

  • Stapsgewijs uit de put komen met behulp van vijf heldere groeiprincipes.
  • Onderbouwd met inzicht gevende theorie, concepten en praktische (test)instrumenten.
  • Inclusief een praktisch werkboek met gerichte reflectievragen om direct mee aan de slag te gaan.

Trefwoorden: mooiste put halen tegenslag rouw scheiding ongeluk ziekte

PX9789089656339

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jesse Jacobs  
Genre
(10)
Psychologie  
Fonds
(28)
Van Duuren Psychologie  
Uitgavedatum
(32)
27/07/2022
Pagina's
(8)
192
Nieuw product