155 lifeskills

Erin Zammett Ruddy

€ 9,99
Inclusief btw
Leer van experts hoe je je inbox temt, een plant in leven houdt, nee zegt en nog veel meer, Zammett Ruddy, Erin, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

‘Nooit geleerd hoe je het best een hoeslaken opvouwt, een ruzie op een goede manier beëindigt of productief blijft als je vanuit huis werkt? In 155 lifeskills worden dit soort dingen op heldere wijze uitgelegd.’ – People Magazine


Begin je iedere dag met snoozen en ren je vervolgens als een kip zonder kop de deur uit? Kies je nog steeds wijn uit op het mooiste label? Ziet je vensterbank eruit als een plantenkerkhof? En denk je dan weleens: er moeten betere manieren zijn om dit te doen? Erin Zammett Ruddy dacht hetzelfde en ontdekte: die zijn er gelukkig ook. Ze sprak met experts zoals Rachael Ray en Arianna Huffington en vatte hun adviezen samen in eenvoudig te volgen stappen, met dit boek als resultaat.

155 lifeskills biedt praktische en simpele tips voor alledaagse kwesties waardoor je georganiseerder en relaxter de dag doorkomt. En je eindelijk kunt leren hoe je een &%#@ hoeslaken moet opvouwen.
PX9789021423579

Productspecificaties

Auteur
(7)
Erin Zammett Ruddy  
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Fonds
(28)
Volt  
Uitgavedatum
(32)
04/02/2021
Pagina's
(8)
209
Nieuw product