Gelukkig met gewoontes

Wendy Wood

€ 9,99
Inclusief btw
Wood, Wendy, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Een leuker leven door de fascinerende wetenschap achter goede gewoontes en vaste routines. Bijna de helft van wat we dagelijks doen gaat op de automatische piloot: we denken er niet eens over na. Hoe we reageren op andere mensen, de manier waarop we ons gedragen in een vergadering, wat we kopen, wanneer en hoe we bewegen, eten en drinken – het gebeurt allemaal buiten ons bewustzijn. En toch: als we iets aan onszelf willen veranderen, vertrouwen we nog altijd op wilskracht en doorzettingsvermogen. Het is precies de reden waarom we zo vaak falen. Wendy Wood doet al dertig jaar onderzoek naar de fascinerende wetenschap achter gewoontevorming en geeft aan de hand van de neurowetenschap, praktijkvoorbeelden en oefeningen de sleutel tot je onderbewuste: dat deel van je hersenen dat bijna de helft van je gedrag bepaalt. Helder, inzichtelijk en praktisch: Wood laat in dit baanbrekende boek zien hoe we nieuwe gewoontes en daarmee een leuker leven voor onszelf kunnen creëren.
PX9789402759068

Productspecificaties

Auteur
(7)
Wendy Wood  
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Thema
(64)
Gedragspsychologie en gedragstherorie,   Psychologie,   Psychologische theorie, systemen, scholen en standpunten,   Zelfhulp: carrière en succes  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/11/2019
Pagina's
(8)
326
Type
(59)
VNF
Nieuw product