Groter dan wij zijn

Fearne Cotton

€ 11,99
Inclusief btw
De kracht van het vinden van betekenis, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

‘Een van de mooiste, boeiendste en meest tot nadenken stemmende boeken die ik ooit heb gelezen.’ – Steven Bartlett

Vind meer rust, een diepere verbinding, vertrouwen in het leven, geloof in plaats van gepieker, aanvaard de knoeiboel voor wat die is en zie er zelfs de betekenis van in.

Het schrijven van dit boek heeft mijn leven veranderd. Ik ging op zoek naar inzichten en kennis van wijze en scherpzinnige mensen die mij konden helpen de verbinding te hervinden met het leven, met mijzelf en met de mensen om mij heen. Dankzij hen slaagde ik erin om de verkeerde overtuigingen en angsten die mij hierin beperkten te overwinnen.

In mijn zoektocht maakte ik kennis met allerlei positieve ideeën en eenvoudige oefeningen die voor ieder van ons toegankelijk zijn, op het gebied van bewustzijn, communicatie, verbinding en liefde. In Groter dan wij zijn heb ik deze samengebracht en bespreek ik allerlei onderwerpen zoals meditatie, yoga, aantrekkingskracht en energie, en leg ik uit wat de betekenis is van bijvoorbeeld rituelen, tekens, gebeden en intuïtie.

Met dit boek wil ik je een gids bieden die je helpt om net als ik de weg te vinden in onze soms verwarrende levens. Daarnaast wil ik je inspireren om de kracht uit je omgeving te gebruiken en blokkades en onzekerheden los te laten.
PX9789021464183

Productspecificaties

Auteur
(7)
Fearne Cotton  
Genre
(10)
Psychologie  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
23/08/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
239
Nieuw product