Elk jaar jonger

Deschepper, Reginald

€ 13,99
Inclusief btw
De wetenschap van verjonging of hoe je de tijd te slim af kunt zijn, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

De laatste twintig jaar zit de wetenschap van veroudering én verjonging in een stroomversnelling. We weten wat de belangrijkste oorzaken zijn van veroudering. We weten bovendien ook hoe we dat proces kunnen vertragen, stoppen en in sommige gevallen zelfs omkeren. Zo leven we niet alleen langer, we blijven ook veel langer gezond. Dubbele winst dus.

Lijkt dit sciencefiction? Helemaal niet. Er is ongetwijfeld nog meer doorgedreven wetenschappelijk onderzoek nodig, maar vergis je niet: er zijn veel bewezen én veilige technieken die je vandaag al kunt toepassen om jonger te worden.

Wil ook jij je biologische klok te slim af zijn? Dit boek geeft je inzicht in de belangrijkste mechanismes van veroudering en verjonging. Je leert bovendien het onderscheid maken tussen veelbelovende nieuwe interventies en kwakzalverij, waardoor je voortaan levensstijlkeuzes maakt die een voelbaar en meetbaar effect hebben. Het resultaat? Een langer én gezonder leven.

PX9789401484480

Productspecificaties

Auteur
(7)
Deschepper, Reginald  
Genre
(10)
Lichaam & gezondheid  
Fonds
(28)
Lannoo  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
31/08/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
272
Nieuw product