Gezonde verhoudingen

Preiss, Indra Torsten

€ 12,99
Inclusief btw
familieopstellingen voor gezin, relatie en organisatie, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Mensen stuiten in hun leven vaak steeds weer op dezelfde problemen. Meestal hebben ze geen idee waarom ze iedere keer dezelfde verkeerde keuzes maken, last hebben van angstgevoelens of hun relaties zien mislukken, en ze weten niet wat ze ermee aan moeten.
In Gezonde verhoudingen laat Indra Torsten Preiss zien dat het in deze gevallen gaat om patronen die het individu overstijgen en die onbewust van de ene generatie op de andere overgedragen worden. Aan de hand van duidelijke achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden maakt hij duidelijk dat familieopstellingen deze patronen aan het licht kunnen brengen. En net alleen dat: deze opstellingen dragen ook oplossingen aan waardoor mensen hun leven echt positief kunnen veranderen.
Dit verhaal wordt aangevuld met een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toepassingen, zoals organisatieopstellingen, structuur- en tafelopstellingen, en wetenschappelijk onderzoek ten aanzien van familieopstellingen.
PX9789044972382

Productspecificaties

Auteur
(7)
Preiss, Indra Torsten  
Genre
(10)
Gezondheid & Psychologie  
Fonds
(28)
Lev.  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
07/12/2013
Pagina's
(8)
328
Nieuw product