Politiek waarop niemand zit te wachten

De Clercq, Dries

€ 1,99
Inclusief btw
Jij ook niet?, Dries De Clercq, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 1 proxispunt. Je winkelwagen bevat dan 1 proxispunt die je kan omzetten in een waardebon van € 0,05.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Dit boek staat ten dienste van mensen die o zo vaak uit de boot zijn gevallen en hierbij onrecht zijn aangedaan. Het jammerlijke hierbij is dat men in de samenleving vaak zelfs niet weet hoe men dat kan veranderen. Dit boek beschrijft economische en politieke ideeën die haast onbesproken zijn in de samenleving en de politiek. Ze geven een zeer ander pad aan voor de samenleving. Zo wordt er gesproken over hoe men de groei van multinationals kan bestrijden en hoe men kleine zelfstandigen een betere kans kan geven in dit economisch systeem, verduidelijkt met allerlei praktische voorstellen. Net zoals er wordt gesproken over inflatie, de hoge prijzen voor vastgoed, de opwarming van de Aarde en hoe men dat allemaal zou kunnen bestrijden.
PX9789402119794

Productspecificaties

Auteur
(7)
De Clercq, Dries  
Genre
(10)
Geschiedenis & Politiek  
Fonds
(28)
Brave New Books  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
25/06/2020
Pagina's
(8)
98
Nieuw product