Hardcore History

Dan Carlin

€ 13,99
Inclusief btw
Vond de barbaar zichzelf ook een barbaar? Een andere ongewone geschiedenisvragen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Bekend van de wereldwijd veelbeluisterde podcast Hardcore History • Wie wint er als je het Romeinse leger tegen middeleeuwse troepen zou laten vechten? • Wat zouden Julius Caesar en Alexander de Grote met een atoombom hebben gedaan? • Wat gebeurt er als de halve wereldbevolking uitsterft, zoals tijdens de pestepidemie? • Waren onze grootouders kraniger omdat zij in moeilijker tijden leefden? • Zijn we tegenwoordig geciviliseerder dan de Franken, de Vikingen of de eerste christenen? • Zou je huidige woonplaats ooit bekend kunnen staan als het nieuwe Troje? Wat zouden wij doen als we ons in de grootste gebeurtenissen van de geschiedenis zouden bevinden? Meesterverteller Dan Carlin geeft toegankelijke, diepgaande, originele en humoristische antwoorden op diepe geschiedenisvragen.
PX9789402758917

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dan Carlin  
Genre
(10)
Geschiedenis & Politiek  
Thema
(64)
Algemene en wereldgeschiedenis,   Geschiedenis,   Ideeëngeschiedenis,   Populairwetenschappelijke wetenschap,   Sociale en culturele geschiedenis  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
21/01/2020
Pagina's
(8)
232
Type
(59)
VNF
Nieuw product