Van Bovens leftovers

Yvette van Boven

€ 14,99
Inclusief btw
Ruim 200 oermakkelijke recepten om verspillingsvrij het jaar door te koken, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde. Van elk restje valt de volgende dag wel iets lekkers te maken, dus geeft ze voor elk recept ook een smakelijke tweede bestemming.

Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in Van Bovens leftovers. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn, voorzien van meerdere geïllustreerde tips en info én het door haarzelf gefotografeerde gerecht. Van Boven kookt het hele jaar door: met name groente, maar ook wat vlees en vis. Uiteraard wordt er ook van alles gebakken. Kortom: een heerlijk boek met heel veel inspiratie voor dagelijkse verspillingsvrije kost.
PX9789038813011

Productspecificaties

Auteur
(7)
Yvette van Boven  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Yvette van Boven  
Genre
(10)
Koken  
Fonds
(28)
Nijgh & Van Ditmar  
Uitvoering
(3)
Epub V3 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
22/12/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
432
Nieuw product