Inleiding UML

Hendrik Jan van Randen

€ 17,99
Inclusief btw
Analyse & ontwerp van software, Randen, Hendrik Jan van, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Iedereen die zich bezighoudt met het analyseren en ontwerpen van software krijgt vroeg of laat te maken met UML, de internationaal gestandaardiseerde Unifed Modeling Language. Zowel gebruikers die vertellen wat ze met de software willen gaan doen, als software- ontwerpers, architecten, testers, analisten en program- meurs die de software uiteindelijk gaan bouwen: al deze mensen hebben een gemeenschappelijke taal nodig waarin ze met elkaar communiceren. Auteur Hendrik Jan van Randen kan putten uit talloze praktijksituaties dankzij zijn ruime ervaring als software-architect. Op heldere wijze beschrijft hij in dit boek de kenmerken van UML en hij toont allerlei model- leertechnieken die van pas komen bij analyse en ontwerp van software. De vele kleurrijke diagrammen in het boek zorgen ervoor dat u de stof gemakkelijk kunt onthouden. Bovendien wordt beschreven hoe u deze afbeeldingen zelf kunt maken. Dit boek biedt een gedegen en overzichtelijke inleiding in UML en is geschikt voor beginners, studenten en iedereen die er in zijn werk mee te maken krijgt.
PX9789082934915

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hendrik Jan van Randen  
Genre
(10)
Computer & Tablet  
Trefwoorden
(73)
activity diagram,   class diagram,   klassendiagram,   toestandsdiagram,   uml,   use cases  
Fonds
(28)
AmoixA  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/12/2019
Pagina's
(8)
128
Type
(59)
VNF
Nieuw product