Van smart naar geld

Lindenbergh, Siewert

€ 29,99
Inclusief btw
ervaringen van tien slachtoffers van letselschade met hun schadevergoedingsprocedure tot en met de hoge raad, Siewert Lindenbergh, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Dit boek vormt het verslag van tien interviews met slachtoffers van letsel die daarvoor een ander aansprakelijk stelden en daarover procedeerden tot en met de hoogste civielrechtelijke rechterlijke instantie in Nederland. De vertellingen bieden een 'plaatje' bij de uitspraken: de mensen wier namen bij juristen zo bekend zijn, krijgen een gezicht. Dat is 'leuk' voor juristen, maar dat was niet het doel van de geïnterviewden. Voor hen was een belangrijk motief om aan het onderzoek deel te nemen de wens om anderen te laten leren van de ervaringen die zij hebben opgedaan, te laten zien wat de juridische procedure en alles wat daarmee samenhangt voor hen heeft betekend. Hun doel was ook om juristen voor te houden hoe de gewoonten en vanzelfsprekendheden uit hun vak overkomen op de mensen die ermee worden geconfronteerd, en om wie het - ook in het recht - eigenlijk zou moeten gaan. Met de aanschaf van dit boek helpt u het Fonds Slachtofferhulp met zijn werk.
PX9789013121315

Productspecificaties

Auteur
(7)
Lindenbergh, Siewert  
Genre
(10)
Rechten  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
27/11/2013
Pagina's
(8)
97
Nieuw product