Bezieling werkt

Hans Wopereis

€ 14,99
Inclusief btw
Acht bronnen van groei en ontwikkeling in organisaties, Wopereis, Hans, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

We leven in een overgangstijd waarin de hiërarchische manier van organiseren onder druk staat. Meer dan 1,2 miljoen mensen volgen liever hun hart als zzp'er dan zich te voegen in de systemen en cultuur van een organisatie. Tegelijkertijd bezwijken steeds meer medewerkers fysiek en geestelijk onder toenemende werkdruk en een gebrek aan motivatie. Hoe dit te keren? De enige weg is bezieling. Wanneer mensen elkaar gaan herkennen en vinden in het diepste wat hen drijft, geven ze vanzelf dat 'extra'. Dat maakt het verschil en brengt samenwerking opnieuw blijvend plezier en vervulling. Bezieling werkt biedt een inspirerend en praktisch kader van acht universele waarden die je kunt inzetten om bezieling tot beginpunt te maken in je organisatie en de cultuur van je team. Met het aanboren van deze acht bronnen ontwikkelt je organisatie zich tot een betekenisvolle plek, waar ieders leiderschap wordt aangesproken. Dit boek beschrijft acht levensgrote thema's als bezieling, vertrouwen en waarachtigheid op een praktische en laagdrempelige manier. Thema's die ieder in zichzelf om jaren van reflectie en oefening vragen en - waarschijnlijk daardoor - binnen organisaties onterecht te weinig aandacht krijgen. - Wouter Hart, spreker en auteur van 'Verdraaide organisaties'
PX9789462763951

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hans Wopereis  
Genre
(10)
Business & Management  
Fonds
(28)
Management Impact  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
08/04/2020
Pagina's
(8)
220
Type
(59)
VNF
Nieuw product