Felix & Bolt

Kate Moore

€ 12,99
Inclusief btw
De avonturen van een buitengewone stationskat en haar kittenleerling, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Het waargebeurde verhaal van de beroemde stationskat en haar kittenleerling.

Sinds de dag waarop Felix het treinstation van Huddersfield binnen kwam lopen, maakt ze deel uit van de hechte gemeenschap. Inmiddels hebben lezers over de hele wereld de stationskat in hun hart gesloten. Nu Felix beroemd is, verdringen verslaggevers en fans zich om een glimp van haar op te vangen, waardoor ze steeds minder tijd heeft voor haar taken als ‘Senior Ongediertebestrijder’.

Om Felix’ werkdruk te verlichten rekruteren de stationsmedewerkers een jonge leerling: de superschattige kitten Bolt. Felix & Bolt is het waargebeurde verhaal over dit opmerkelijke duo. Het zit vol persoonlijke verhalen en grappige anekdotes van Felix’ grootste fans, waardoor je de twee pluizige viervoeters direct in je hart sluit.

Over Felix & Bolt:

‘Humoristisch en hartverscheurend: een boek over het leven en over de vreugde die huisdieren brengen.’ Telegraph & Argus, boek van de week

Over Felix, de stationskat:

‘De wereldwijde sensatie.’ Daily Telegraph

‘De purrrrfecte spoorwegkat.’ Daily Express
PX9789402766035

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kate Moore  
Genre
(10)
Waargebeurde verhalen  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitgavedatum
(32)
20/07/2022
Pagina's
(8)
238
Nieuw product