Van groenteboer tot t*ringhoer

Ricardo Visscher

€ 10,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

De jonge Ricardo gaat op zoek naar liefde en acceptatie in de wereld van de mannenprostitutie. Vijftien jaar later vertelt hij zijn moeder alles.>

Ricardo is anders. Hij voetbalt niet met de stoere jongens uit de buurt, hij droomt stiekem van ze. Als negentienjarige valt hij voor de knappe Aydin, die hem de mannenprostitutie in trekt. Hij geniet van de aandacht en het geld van die wereld en in de spiegel ziet hij de slanke, succesvolle jongen die hij altijd al wilde zijn. Toch lukt het maar niet om van dat beeld te houden. Wanneer ook de relatie met Aydin hem geen geluk brengt, staat hij voor de belangrijkste keuze van zijn leven.

Ricardo Visscher (Haarlem, 1980) vond landelijke roem als Rachel O’Neill, travestiet en veelgevraagd doorbitch. Optredens in tv-programma’s als de Gouden Kooi en Echte meisjes op de prairie gaven hem een enthousiaste schare volgers, met wie hij al vele jaren lief en leed deelt. Nu durft hij eindelijk openhartig en kwetsbaar zijn hele verhaal te doen. Een verhaal over liefde: van familie en voor jezelf. En hoe alles met veel omwegen toch op zijn pootjes, of hakken, terecht kan komen.
PX9789464437225

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ricardo Visscher  
Medeauteurs
(23)
Frank Hop  
Genre
(10)
Waargebeurde verhalen  
Fonds
(28)
RicardoRicardo te Haarlem  
Uitvoering
(3)
Epub V2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
16/12/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
298
Nieuw product