Verraad in Berlijn

Steve Vogel

€ 9,99
Inclusief btw
Vogel, Steve, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Het waargebeurde verhaal van een van de grootste spionageoperaties van de koude oorlogEen tunnel van bijna een halve kilometer lang onder de Berlijnse Muur: het was een gewaagd en verbazingwekkend plan van de CIA om de meest cruciale telefoonlijnen van de KGB en het Sovjetleger te kunnen afluisteren. De tunnel werd uitgerust met de modernste apparatuur en de ontdekking ervan zou tot een enorme confrontatie met de Sovjets kunnen leiden. Maar er bevond zich een mol in hun midden…Verraad in Berlijn vertelt het waargebeurde verhaal van een van de meest ambitieuze spionageoperaties ooit. Het brengt de Koude Oorlog – hoogtijdagen voor spionnen en dubbelagenten – tot leven en geeft een van de grootste verraders van het Westen een gezicht: de Britse mol George Blake, van Nederlandse afkomst.
PX9789402758962

Productspecificaties

Auteur
(7)
Steve Vogel  
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Militaire geschiedenis: conflicten na de Tweede Wereldoorlog,   Reportages en verzamelde journalistiek,   True crime,   Waargebeurde oorlogsverhalen en gevechtsverhalen,   Waargebeurde verhalen: algemeen  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
18/02/2020
Pagina's
(8)
529
Type
(59)
VNF
Nieuw product