Je kunt het ook nooit goed doen

Carmen Felix

€ 15,99
Inclusief btw
Alle vermoeiende shit waar je als dertiger geheid tegenaan loopt, Felix, Carmen, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Ben je net van plan minder vlees te gaan eten, word je berispt omdat je geen vegan bent. Beloon je jezelf met een weekendje weg van je zuurverdiende geld, mag je er niet eens meer heen vliegen.
Het is moeilijk overleven in een wereld waar altijd iemand groener, feministischer, sportiever, rijker of woker is dan jij. Hoe hard je ook probeert. Heb je net de ene deugd onder de knie, loop je alweer achter.
Carmen Felix groeide op in Ede maar woont al bijna 15 jaar in Amsterdam. Op familiefeesten gaat het nooit over consuminderen, op feestjes met vrienden nooit niet. Waar haar ene sociale omgeving op koopjesjacht gaat, staat de ander te demonstreren tegen fast fashion.
En ondertussen kan Carmen de eerstewereldproblematiek haast niet meer aan. Je kunt het ook nooit goed doen is een hilarische schets van een bijzondere tijd.

‘Carmen Felix is de Zwarte Magica van de Nederlandse literatuur: nooit saai, wraaklustig waar nodig en bovenal laat ze iedereen verbijsterd achter.’ Alma Mathijsen

Carmen Felix (1986) probeert met een soms ietwat verkrampte glimlach al haar ergernissen over de wereld op papier te zetten. Dit doet en deed ze o.a. voor &C, LINDA.meiden, Grazia, Veronica Magazine, VICE, OneWorld en De Gladiool. Verder maakt ze soms een uitstapje naar de tv-wereld en deed ze 'dingen' voor Klikbeet, BNNVARA, AVROTROS en De Zwakste Schakel.
PX9789000370764

Productspecificaties

Auteur
(7)
Carmen Felix  
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Hedendaagse levensstijl fictie,   Humor,   Kortverhalen,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot jongvolwassenheid|||themadoel|Met betrekking tot middenvolwassenheid  
Trefwoorden
(73)
bewust,   grappig,   humor,   keuzes maken,   lifestyle,   lifestyleboek  
Fonds
(28)
Spectrum  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
07/11/2019
Pagina's
(8)
176
Type
(59)
VNF
Nieuw product