Experttips voor Legalproof Ondernemen

Hendriks-Horstman, Kim

€ 12,99
Inclusief btw
Word meester van jouw business met de SAFE-methode voor veilig ondernemen, vanuit een juridische succesmindset, Kim Hendriks-Horstman, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

Loopt je bedrijf goed, maar krijg je daardoor ook meer verplichtingen en verantwoordelijkheden te dragen? Wil je meer impact maken, maar niet meer risico's lopen? Wil je 'juridisch veilig', vanuit rust en verantwoord ondernemen? Dan is dit boek voor jou! Investeer jij ook alleen geld in juridische zaken, als er zich een probleem voordoet? Veel ondernemers vinden het onderwerp 'legal' saai, eng, spannend en ondoorzichtig. Ook weten ze vaak niet dát ze juridische verplichtingen hebben. Kim laat je in dit boek zien dat legal niet saai is, maar juist sexy. Ze gaat hierbij niet alleen in op de wet- en regelgeving, maar ook op jouw mindset. Hiervoor gebruikt ze de Law of Attraction. In die combinatie leert ze je hoe je veilig onderneemt vanuit een juridische succesmindset. Je krijgt in dit boek 50 praktische tips over de legalzaken die je als ondernemer kunt tegenkomen. Geen eindeloze theoretische feiten, maar juist begrijpelijke en toegankelijke informatie met praktische en concrete handvatten. Elke tip wordt afgesloten met een vraag of een opdracht die je ondersteunt bij het veiliger ondernemen. Met de SAFE-methode maak je jouw business legalproof en word je meester over je business. Inclusief Legal Successcan! Dit boek is een aanrader voor elke ondernemer die niet door vallen en opstaan dure lessen wil leren. Het is niet alleen makkelijk leesbaar, maar ook praktisch. You can't afford not to have it! Absolute aanrader. - Dr. Roy Martina, arts, trainer en auteur OVER DE AUTEUR: Kim Hendriks is meester in de rechten, positiviteitsjurist en eigenaar van HENDRIKS MEESTERADVIES. Haar missie is: legal positiever maken. Met haar lijfspreuk Legal is niet saai, maar sexy, brengt ze een geheel nieuwe en authentieke kijk op de juridische wereld. En omdat de wet van aantrekking, oftewel the Law of Attraction, een wet is die ze al meer dan 15 jaar met succes toepast, noemt ze zichzelf ook wel de Lawyer of Attraction©.
PX9789492926531

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hendriks-Horstman, Kim  
Reeks
(12)
Experttips boekenserie  
Genre
(10)
Non Fictie  
Fonds
(28)
ExpertBoek  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
19/07/2019
Nieuw product