The Iron Fey

Kagawa, Julie

€ 24,99
Inclusief btw
De IJzerkoning / De IJzerprinses / De IJzerkoningin / De IJzerprins, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

(1) DE IJZERKONING
Treed binnen in de magische wereld van The Iron Fey

Sinds de mysterieuze verdwijning van haar vader toen ze zes was, heeft Meghan Chase altijd het  gevoel gehad dat er iets niet klopte in haar leven. Maar dat ze de dochter van een mythische  elfenkoning is, en terecht zou komen in een fantastische, levensgevaarlijke wereld had ze nooit  kunnen raden. En ze had al helemaal nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op een prins, die  helaas niks van haar wil weten… Hoe overleeft ze in deze onbekende wereld waar vrienden op één hand te tellen zijn?

(2 DE IJZERPRINSES
Vijandige fae, verraad en verboden liefde: welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey.

Meghan Chase moet haar belofte aan prins Ash nakomen en is nu de gevangene van de Winterkoningin. Dat Ash haar vervolgens in de steek laat, stelt haar diep teleur. Ondertussen dreigt er oorlog tussen het Zomerhof en het Winterhof, nadat de machtige Scepter van de Seizoenen  verdwenen is. Meghan weet als enige dat de Scepter is gestolen door de IJzerfae, maar niemand  gelooft haar. Kan zij, een halfbloed fae, Nimmernimmer van de ondergang redden?
(3) DE IJZERKONINGIN
Het is nu alles of niets! Welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey.

Meghan Chase dacht dat het eindelijk allemaal voorbij was, en dat zij en Ash eindelijk samen konden zijn na hun verbanning uit Nimmernimmer. Dan blijkt de koning van het IJzerrijk uit te zijn op haar magische krachten, die hem oppermachtig zullen maken. Meghan is de enige die hem kan  tegenhouden. Maar dan moet ze wel eerst haar krachten onder controle krijgen.

(4) DE IJZERPRINS
Reis met Ash mee naar het einde van de wereld in The Iron Fey.

Winterprins Ash zag liefde altijd als een zwakte. Tot hij Meghan Chase ontmoette. Nu is Meghan de IJzerkoningin, heerseres van een rijk waar Zomer- en Winterfae niet kunnen overleven. Om bij haar te kunnen zijn, moet hij het ultieme offer brengen en sterfelijk worden. Samen met Puck vertrekt hij naar het einde van de wereld, waar hij een aantal proeven moet afleggen om een ziel te krijgen. Maar de prijs is hoog, en de keuzes die hij moet maken zijn onmogelijk. Zal hij Meghan ooit nog terugzien?

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.
PX9789402762365

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kagawa, Julie  
Genre
(10)
Young adult  
Fonds
(28)
HarperCollins  
Uitgavedatum
(32)
24/02/2021
Pagina's
(8)
1160
Nieuw product