Oom Onkruid

Tosca Menten

€ 10,99
Inclusief btw
en 137 andere groene griezels, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Gi-ga-grappige nieuwe verhalenbundel van Tosca Menten!

Net als iedere grote vakantie logeert Boris drie weken bij oom Onkruid. Oom Onkruid heeft een eigen oerwoud in zijn achtertuin en bestudeert al zijn hele leven planten. Op de eerste dag vindt Boris een vreemd zaadje waar binnen drie dagen een reusachtige vleesetende plant uit groeit. Boris noemt hem Freddie en raakt bevriend met de plant.

Maar Freddie wordt steeds gulziger. Hij lust zelfs vogels en op een dag krijgt hij de gemene kat van hun net zo gemene buurmeisje Katrien te pakken. Daarna zet Freddie zijn zinnen op Katrien zelf. Om een eind te maken aan Freddies ongewenste schranspartijen proberen oom Onkruid en Boris van hem een vegetariër te maken. Als de plant eindelijk kroppen sla is gaan eten, gaat het ineens toch verschrikkelijk verkeerd...

Oom Onkruid is een toffe mix van verhalen, interviews, rariteiten en cartoons. Met heel veel geestige illustraties van Geert Gratama!

PX9789000382637

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tosca Menten  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Geert Gratama  
Genre
(10)
Vanaf 7 jaar  
Fonds
(28)
Van Goor  
Uitvoering
(3)
Epub  
Uitgavedatum
(32)
30/08/2022
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
224
Nieuw product