Katten zoals ze echt zijn

Chris Dusauchoit

€ 17,99
Inclusief btw
Dusauchoit, Chris, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink. U ontvangt dus geen pakket met de Post.

'Honden zoals ze echt zijn' van Chris Dusauchoit was een van de best verkochte hondenboeken ooit in Vlaanderen. Dat was geen toeval: het was een boek waarin Dusauchoit wetenschappelijke kennis (anatomie, gedrag, biologie, geschiedenis, evolutie...) uiterst kundig verbond met zijn zwierige schrijfstijl. Geen al alom gekende clichés, geen foute mythes, geen domme weetjes. 'Katten zoals ze echt zijn' is net zo. Je leert in dit boek katten kennen als nooit tevoren. Verrassende kennis en inzichten, gecheckt door deskundigen en verrijkt met sterke verhalen. En altijd met respect voor de eigenheid van de kat: katten zijn géén honden en zijn bijvoorbeeld in gedrag en gebruik van zintuigen géén mensen. En om dat goed te begrijpen moeten we terug naar waar de kat vandaan komt en hoe die 'kat' geworden is...
PX9789463931908

Productspecificaties

Auteur
(7)
Chris Dusauchoit  
Genre
(10)
Natuur, plant en dier  
Fonds
(28)
Borgerhoff & Lamberigts  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met Adobe DRM  
Uitgavedatum
(32)
18/01/2020
Pagina's
(8)
192
Type
(59)
JNF
Nieuw product