Vrienden onder vuur

Bies van Ede

€ 9,99
Inclusief btw
Ede, Bies van, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Het spannende historische jeugdboek ‘Vrienden onder vuur’ van Bies van Ede vertelt het verhaal van jeugdvrienden Eva en Evert. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog belegeren de Spanjaarden hun woonplaats: het Oranjegezinde Haarlem. Maar niet alle Haarlemmers hopen dat de legers van Willem van Oranje de stad verlossen van de Spanjaarden. Lucas, een klasgenootje van Eva en Evert, is van plan de Spaanse vijand te waarschuwen over de prinsgezinde troepen die Haarlem komen bevrijden. Eva gaat midden in de winter met haar broertje op weg om Willem van Oranje te waarschuwen terwijl Evert achterblijft in Haarlem om de verdedigers bij te staan. Zullen de vrienden elkaar ooit terugzien? ‘Vrienden onder vuur’ van Bies van Ede is een spannend avontuur over echte vriendschap.
PX9789401913928

Productspecificaties

Auteur
(7)
Bies van Ede  
Genre
(10)
Geschiedenis  
Thema
(64)
Europese geschiedenis,   Kinderen / tieners: algemeen: geschiedenis en het verleden,   Kinderen / tieners: fictie: historische fictie,   Onderwijs: geschiedenis  
Thema locatie
(67)
West-Europa  
Fonds
(28)
Omniboek  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
28/08/2018
Type
(59)
JNF
Nieuw product