Overboord

Charlotte Link

€ 9,99
Inclusief btw
Link, Charlotte, Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

In Overboord van bestsellerauteur Charlotte Link, bekend van de succesvolle Kate Linville-serie, zinkt vlak voor de Schotse kust de zeilboot van Nathan en Livia. Ze slagen erin om in het holst van de nacht naar de kust van het eiland Skye te zwemmen, waar ze worden opgevangen in het vakantiehuis van Virginia en Frederic.

De sfeer slaat al snel om als Virginia en Nathan een riskante affaire beginnen. Hun relatie wordt niet lang daarna op scherp gezet als Virginia’s dochtertje spoorloos verdwijnt. Een zenuwslopende race tegen de klok begint. Wie is er te vertrouwen? En zal Virginia haar dochtertje ooit nog terugzien?

Overboord is een ijzingwekkende thriller, van de auteur van de succesvolle Kate Linville-serie. Perfect voor de lezers van Elizabeth George.

'Goud... een zeldzame Duitse parel.' ‒ VN Detective & Thrillergids

'Een ongelooflijk spannend verhaal met een heel verrassende ontknoping.' ‒ Mezza Magazine

'Link mixt de ingrediënten moord, achtervolging, jeugdcriminaliteit en een psychopaat tot een superspannende cocktail.' ‒ Nederlands Dagblad

PX9789401618977

Productspecificaties

Auteur
(7)
Charlotte Link  
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Fonds
(28)
Xander Uitgevers B.V.  
Uitvoering
(3)
Epub V3 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
23/02/2023
Taal
(39)
Nederlands  
Nieuw product