Wulffers en de zaak van de doodshoofdvlinder

Heuvel, Dick van den

€ 6,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

Tijdens een weekend begeleid verlof ontsnapt de veroordeelde misdadiger Felix A. uit de TBS-kliniek. Twintig jaar lang leek hij een toonbeeld van goed gedrag en zijn behandelende therapeuten stonden net op het punt hem zijn weg terug te gunnen naar de samenleving. Met man en macht wordt er door de politie gezocht naar de levensgevaarlijke moordenaar. En als op een boot in hartje Amsterdam het levenloze lichaam van een bejaarde man wordt gevonden, slaat de zoektocht zelfs om in een klopjacht. Cas Wulffers gaat ondertussen maar eens poolshoogte nemen in de TBS-kliniek. Hij ondervindt daar veel tegenwerking, maar krijgt ook onverwachte steun van een andere TBS-veroordeelde. Het is Han O., die door iedereen De Vlinderman wordt genoemd, vanwege zijn in gevangenschap samengestelde vlinderverzameling.
Dick van den Heuvel schreef het scenario voor onder andere 'Missie Warmoesstraat' en bewerkte verschillende boeken tot musicals en films.
PX9789023959762

Productspecificaties

Auteur
(7)
Heuvel, Dick van den  
Reeks
(12)
Wulffers  
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Fonds
(28)
Mozaiek  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
17/03/2020
Type
(59)
VF
Nieuw product