Wulffers en de zaak van het doodlopende spoor

Heuvel, Dick van den

€ 6,99
Inclusief btw
Ebook
Aantal
Dit is een digitale versie. U bestelt dit als een gewoon boek, maar ontvangt enkel een downloadlink.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 6 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 6 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,30.

In een lege eersteklascoupé van een trein op spoor 14a van het Amsterdamse Centraal Station zit nog één passagier. De schoonmaker denkt dat de man in slaap is gevallen en probeert hem te wekken. Maar bij het eerste duwtje valt hij om. Hij is dood. Al spoedig concludeert rechercheur Peter Hermans dat het hier gaat om een afrekening in het criminele circuit. De man in de trein is namelijk de Duitser Gustav Sacher, de advocaat van een bende die al jaren voor problemen zorgt in de hoofdstad, de Mendelssohn-connectie. Hermans is vastbesloten om de hele bende op te rollen, maar de boel lijkt hermetisch gesloten, niemand is bereid om ook maar iets los te laten. Maar Cas Wulffers gaat op zoek naar de mens achter de crimineel en stuit zo op opmerkelijke nieuwe inzichten. Want heeft de schoonmaker, die de dode als eerste heeft ontdekt, wel zulke schone handen?
Dick van den Heuvel schreef het scenario voor onder andere 'Missie Warmoesstraat' en bewerkte verschillende boeken tot musicals en films.
PX9789023959748

Productspecificaties

Auteur
(7)
Heuvel, Dick van den  
Reeks
(12)
Wulffers  
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Fonds
(28)
Mozaiek  
Uitvoering
(3)
EPUB2 met digitaal watermerk  
Uitgavedatum
(32)
17/03/2020
Type
(59)
VF
Nieuw product